További ajánlataink

Australiangold Sunmaxx Designer Skin Tannymax SwedishBeauty-Botanica

Szerzői jogok

A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon található képeket, fotókat, grafikai elemeket, szöveges tartalmakat, programokat, számítógépes alkalmazásokat, eljárásokat, dokumentációkat, adatstruktúráját hazai és nemzetközi szerzői jogok védik. Ezen tartalmak közlése, feldolgozása esetén a pontos adatforrást meg kell jelölni.

A Kolibro Kft. kizárólag akkor járul hozzá bármely weboldalának mutató internetes hivatkozás (link) elhelyezéséhez, ha a linket tartalmazó weboldal témája összeegyeztethető az alkotmányos jogrenddel.
A Kolibro Kft. fenntartja a jogot az aloldalak címének (URL-jének) megváltoztatására.


Felelősségvállalás

Az oldalakon szereplő linkek egy része más honlapokra vezet, melyeket esetenként más tulajdonosok üzemeltetnek, ezért a Kolibro Kft. nem garantálja és nem felel azok tartalmáért és elérhetőségéért. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de kizárják felelősségüket bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkezése esetén. A felhasználók egyéni megszólalásaiért a Kolibro Kft. nem vállal felelősséget, de azokat saját hatáskörén belül egyedi elvek alapján szűri. A Fórumon való hozzászólásokat cenzúrázhatja és cenzúrázza. Bármely a fórumon megjelenítendő tartalmat tetszés szerint törölhet ill. már megjelenített tartalmak megjelenési idejét is befolyásolhatja.


Hirdetés és szponzorálás

Az oldalak tartalmazhatnak hirdetést, vagy szponzorok által elhelyezett egyéb tartalmakat. A hirdetők és a szponzorok felelősek az általuk megjelenített információ hitelességéért és jogi megfeleléséért. A Kolibro Kft. minden ezzel kapcsolatos felelősséget elhárít magától. A látogató elismeri, hogy az általa e-mailben, vagy weboldalainkon keresztül rendelkezésre bocsátott írásos anyag egyúttal nyilvánosságra kerülhet, s azt a Kolibro Kft. részben, vagy egészben közzéteheti, tartalmát felhasználhatja. Ezzel vállalja, hogy nem kezdeményez jogi eljárást a Kolibro Kft. ellen a felhasználás miatt, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a Kolibro Kft.-t. A szerzői jogokat sértő cselekmények az elkövető polgári, illetve büntetőjogi felelősségének megállapítását vonják maguk után. A fentiek megsértése esetén a Kolibro Kft. azonnali hatállyal jogorvosalathoz folyamodik, melyben a kártérítésen kívül az ügyvédi költséget és a perköltséget is a jogsértő(k)re terheli.
Az írásbeli hozzájárulások kérését a info@szolariumok.hu e-mail címre várjuk!

2010.02.01. Budapest, Kolibro kft.

SUN SYSTEM KFT.

2225 Üllő,

Zöldmező utca 3.


E-mail: megrendeles@sunsystem.hu

Központi telefonszámunk: 06 (30) 6490278

© Copyright 2010. - Sun System KFT. - Minden jog fenntartva!